Skip to content

Cart

Your cart is empty

История на бранда

Всичко започна преди доста години, още когато бях малко момиченце. Не спирах да си играя с кукли и много се вдъхновявах от красивите рокли, които шиеше моята баба, на която съм кръстена. Тя беше една от най-добрите шивачки на нейното време. Какви рокли правеше само...

И понеже много ме обичаше, дори ми беше сътворила кройки за куклите, изрязани от вестник. Имах мини кройки на рокли, гащеризони и поли, дори и на сака. Моите кукли, както може сами да се досетите, бяха най-добре облечените кукли в квартала.

В последствие живота ме завъртя така, че аз се превърнах в куклата, която биваше обличана в бутикови дрехи, изработени от популярни дизайнери. Тогава все още не подозирах, че не след дълго ще се поддам на един импулс, който носех от много време - а именно сама да създавам висококачествени, луксозни облекла.

И точно в правилния момент, в който вече бях узряла да реализирам тази идея - срещнах Нели Динчовска. Абсолютен талант в изработката на дрехи. Нейният опит се сблъска челно с моя нарастващ ентусиазъм да развия моден бранд, носен от успелите, работещите дами, който да ги кара да се чувстват още по-красиви, елегантни и привлекателни. Ето така се роди първата колекция „Code Boucle“ на Ezaro. А след нея и много други...

Години след като моята баба вече я няма за да ме напътства, това което тя правеше тогава, и днес не спира да ме вдъхновява да продължавам нейното дело.

С любов,

Жасмина Маджид