Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Колаборация Chiquita fashion dog и Ezzaro

Рокля Ezzaro

Колаборация Chiquita fashion dog и Ezzaro

 

По случай новите си колекции два иновативни, български бранда - "Ezzaro" и "Chiquita fashion dog" се събраха в общ проект - първият по рода си правен до момента в България. Проекта се нарича #doglover и както се подразбира от името е вдъхновен от любовта и на двете марки към животните и по-конкретно към четириногия най-добър приятел на човека - кучето.

Цветовете, материите и принтовете на двете колекции напълно си кореспондират, позволявайки на една дама да разходи или заведе на кучешко парти ("Chiquita fashion dog" организират такова на 02.06 във ‘Вятърните мелници’ ) своя домашен любимец, облечена напълно в тон с него.

Гамата на новите модели дрехи е свежа и закачлива -  пепел от рози, малдивско синьо и пясъчно сиво с акценти от класическите бяло и черно.

Колекцията на "Ezzaro" се нарича ‘It’s show time’, като името е препратка към един от слогъните на бранда ‘Every day is a page of your fashion story’. "Ezzaro" иска да напомни, че всеки ден е ден за изява, за забавление и за изразяване на това което носим вътре в нас. И това изразяване се случва не само чрез езика и невербалната комуникация, а и чрез самочуствието което ни дава правилното облекло - нашият ‘screen shot’ имидж за деня, защото той говори още преди да сме изрекли дума и преди да сме направили жест.

Брандът "Ezzaro" винаги се стреми да бъде иновативен, разпознаваем и различен и най-важното - носещ послание. Колаборацията между  "Ezzaro" и "Chiquita fashion dog" носи посланието да обичаме животните и в частност кучетата. По този повод във фотосесията (избрани кадри от която виждате тук) участват и три професионални кучета-модели Чикита, Грация и Арчи-Франк. Освен, че са мили и любвеобилни създания, от кадрите си личи и че могат да позират умело.

Като част от инициативата #doglover "Ezzaro" пуска и капсулна колекция от 6 модела T-shirt с оригиналните авторски щампи от колаборационната фотосесия. 

Очаквайте скоро още нови изненади от бранда.

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

All comments are moderated before being published.

Read more